İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Erdoğan, Siber ve siyasi parti başkanlarıyla biraraya geldi

Erdoğan, Siber ve siyasi parti başkanlarıyla biraraya geldi

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC'deki günübirlik ziyareti çerçevesinde Meclis Başkanı Sibel Siber ve Cumhuriyet Meclisi'nde temsil edilen siyasi parti başkanlarıyla da bir araya geldi. Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçiliği ikametgahında yer alan görüşmede basına açıklama yapılmadı, sadece görüntü alma imkanı sağlandı.

Yayın Tarihi: 01/09/14 20:47
okuma süresi: 3 dak.
Erdoğan, Siber ve siyasi parti başkanlarıyla biraraya geldi
A- A A+

Görüşmeye CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, DP-UG Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, ana muhalefet UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün ile TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit katıldı.

Erdoğan'a ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile beraberindeki heyet eşlik etti.

ERDOĞAN, BOĞAZ ŞEHİTLİĞİ VE KTBK'Yİ ZİYARET ETTİ

Bu görüşmenin ardından, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC'ye yaptığı ziyaret çerçevesinde Boğaz Şehitliği'ni de ziyaret etti.

Ziyarette Erdoğan'a, Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ve Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça ve Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral İlyas Bozkurt eşlik etti.

Türkiye Cumhuriyeti adına hazırlanan çelengin şehitliğe sunulmasının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde bayraklar göndere çekildi.

Anıt özel defterinin Erdoğan tarafından imzalanmasının ardından tören sona erdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan anıt özel defterine şunları kaydetti:

"Aziz Şehitlerimiz;

Kıbrıs Türk halkının kutsal davası uğruna, canlarınızı korkusuzca feda ederek, mukaddes şahadet mertebesine eriştiniz.
Büyük Türk Milleti'nin ayrılmaz bir parçası olan Kıbrıs Türkü'nün bağımsız olarak yaşayabilmesi için yaptığınız eşsiz fedakarlıklar asla unutulmayacak, daima minnet ve şükranla anılacaktır. Aziz hatıralarınızın önünde saygıyla eğiliyoruz.
Ruhlarınız şad olsun."

KTBK'YA ZİYARET

Erdoğan, bu ziyaretin öncesinde Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı'nı da ziyaret etti. Ziyaret basına kapalı gerçekleşti.
Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan ve heyeti, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve eşinin vereceği akşam yemeğinin ardından KKTC'den ayrılacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.