İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

First Lady'ler Hazreti Ömer Türbesi'ni ziyaretti

First Lady'ler Hazreti Ömer Türbesi'ni ziyaretti

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da ülkemizde temaslarda bulundu.

Yayın Tarihi: 02/09/14 08:16
okuma süresi: 2 dak.
First Lady'ler Hazreti Ömer Türbesi'ni ziyaretti
A- A A+

Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun eşi Meral Eroğlu ile birlikte Hazreti Ömer Türbesi'ni ziyaretti.

Ziyarette Emine Erdoğan'a, Meral Eroğlu'nun yanı sıra Emine Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan, Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun eşi Hülya Çavuşoğlu ve Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça'nın eşi Emine Akça da eşlik etti.

Emine Erdoğan ve beraberindekilerin ziyarette, Türbe ziyaretinde Din İşleri Başkanlığı Girne ve Lefkoşa Din görevlisi Fuat Tosun ile Din İşleri Dairesi HZ. Ömer Türbesi din görevlisi İbrahim Demir'den Türbenin tarihçesi hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

Emine Erdoğan, Meral Eroğlu ve ziyarette eşlik eden yetkiler Türbe ziyaretinin ardından anı fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmedi.

Emine Erdoğan ve beraberindekiler, Cumhurbaşkanlığının ikametgahına giderek Meral Eroğlu'nun verdiği akşam yemeğine katıldılar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.