İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

"bandabuliyam.com" Uluslararası Tatlısu Harnup Festivali'ne taşınıyor

"bandabuliyam.com" Uluslararası Tatlısu Harnup Festivali'ne taşınıyor

'Üreticiden Tüketiciye Kıbrıs Pazarı' bandabuliyam.com, çok sayıda üreticinin temsiliyeti ile Uluslararası Tatlısu Harnup Festivali'ne katılıyor. Uluslararası Tatlısu Harnup Festivali, bu yıl yine Kuzey Kıbrıs Turkcell'in ana sponsorluğunda yapılıyor.

Yayın Tarihi: 02/09/14 17:05
okuma süresi: 3 dak.
"bandabuliyam.com" Uluslararası Tatlısu Harnup Festivali'ne taşınıyor
A- A A+

Kuzey Kıbrıs Turkcell 4 – 7 Eylül tarihleri arasında yapılacak "Uluslararası Tatlısu Harnup Festivali"nde bandabuliyam.com tanıtım sitesinin üreticileriyle birlikte yer alacak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell'in teknoloji ve altyapı desteği ile hizmete giren ve Kıbrıs ürünlerinin tanıtımının yapıldığı "bandabuliyam.com" ülkemizin internet üzerindeki en büyük 'yerli ürün pazarı' olarak dikkat çekiyor.

Bu yıl dokuzuncusunu düzenlenecek festivalde, bandabuliyam.com üreticileriyle birlikte daha geniş kesimlere tanıtılacak.

Yerel sanatçılar, Grup SOS ve Örge Volkan'ın yanı sıra Türkiye'den sanatçıların da katılacağı festivalde, bandabuliyam.com standı da üç gün boyunca açık olacak.

Orçan'dan Turkcell'e ziyaret

Tatlısu Belediye Başkanı Ahmet Hayri Orçan, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca'yı ziyaret ederek, festivale katkısından dolayı teşekkür etti.

Orçan, 'Uluslararası Harnup Festivali'ni kültürümüzü yaşatmak anlamında önemsediklerini belirterek, "Festivalimiz önemli bir gelenek oluşturmuş ve halkımızın her yıl artan ilgisiyle gelişmiştir. Bu vesileyle hem Kuzey Kıbrıs Turkcell ailesini hem de tüm halkımızı festivalimizde misafir etmekten mutluluk duyacağız" şeklinde konuştu.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca da Tatlısu Belediyesi'nin çalışmalarını takdirle izlediklerini belirterek, festivale destek olmaktan mutluluk duyacaklarını söyledi, "Önemli bir çalışmayla yaşama geçirdiğimiz bandabuliyam.com projemizi Tatlısu'ya taşımak, hem üreticilerimiz hem de projeye emek verenler açısından anlamlı olacaktır" dedi.

Karaatmaca, festivalin açılışına katılacağını ve bu uluslararası organizasyona tanıklık edeceğini de sözlerine ekledi.

El emeği ürünler

Kuzey Kıbrıs Turkcell'in teknoloji ve altyapı desteği ile hizmete giren bandabuliyam.com, yerel üretimin ekonomiye çok daha fazla dahil olmasını hedefliyor.

"Lefke'den Dipkarpaz'a yurdun dört bir yanındaki farklı ürünleri tüketici ile buluşturmayı amaçlayan internet sitesinde, Kıbrıs kültürüne ait yiyecek, içecek, el emeği ürünlerin tanıtımı yapılıyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell hatlı tüm üreticiler kayıt için ürünlerinin tanıtım bilgilerini, isim, soy isim ve telefon numaralarını yazıp 3434'e göndererek siteye katılabiliyor.

Üreticiler info@bandabuliyam.com mail adresine de ürünlerinin fiyat ve fotoğraflarını gönderebiliyorlar. Tüketiciler ise bandabuliyam.com üzerinden üreticiye ulaşarak verdikleri siparişlerle, talep ettikleri ürünlerin ayaklarına kadar gelmesini sağlıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.