İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Meclis Başkanı Sibel Siber'e destek büyüyor

Meclis Başkanı Sibel Siber'e destek büyüyor

Sibel Siber'in TC Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşılanması sırasında fotoğrafı karesine takılan gülen fotoğrafına gelen eleştirilere karşı Sibel Siber'e destek artıyor.

Yayın Tarihi: 03/09/14 08:15
okuma süresi: 1 dak.
Meclis Başkanı Sibel Siber'e destek büyüyor
A- A A+

Kıbrıs Postası - Sosyal Medya

Lefkoşa Belediyesi Orkestra Şefi Can Sözer ve Kıbrıs Postası köşe yazarlarından Çiğdem Dürüst, Sosyal Medya'da Sibel Siber'i desteklemek adına bir eylem başlattılar. Gülen fotoğraflarını selfie yapıp sosyal medyada '#sibelsibereyapılanlarıkınıyoruz' hashtagı ile paylaştılar.

Eylemin destek görmesi bekleniyor.

İşte o fotoğraf:

Dr. Çiğdem Dürüst bugünkü köşe yazısında ise konuyu şöyle işledi:

"Nedense, kadın bir politikacı oldunuz mu sizi yıpratmak için çabalayan çok olur! Mecliste kürsüye kaç kere çıkıp konuştuğu bir erkek için çok sorgulanmazken, kadının kaç defa kürsüye çıktığı, mecliste kaç kere söz aldığı, kaç defa TV'lerden halka seslendiği sorgulanır. Kürsüden hitabı, TV'den röportajı varsa, da sorun onun ne giydiği, nasıl durduğu, takıları, ayakkabılarıdır."

Dr. Çiğdem Dürüst'ün köşe yazısının tamamını okumak için >>>

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.