İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Harem Gece Kulübü'ndeki olayda konsomatris de hayatını kaybetti

Harem Gece Kulübü'ndeki olayda konsomatris de hayatını kaybetti

Harem Gece Kulübü'nde sabah saat 09:00'da yaşanan olayda iki kişi vuruldu. Brmenin hayatını kaybettiği saldırının zanlısı Şirinevler Bölgesi'nde yakalanırken, ağır yaralı olan kadının beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi.

Yayın Tarihi: 11/09/14 09:35
okuma süresi: 1 dak.
Harem Gece Kulübü'ndeki olayda konsomatris de hayatını kaybetti
A- A A+

Kıbrıs Postası

Harem Gece Kulübü'nde bu sabah saatlerinde silah sesleri yükseldi.

Sabah saat 09:00'da meydana gelen olayda ismi açıklanmayan bir konsomatris kadın ve gece kulübünde barmen olarak çalışan 34 yaşındaki Hüseyin Demiri vuruldu.

Vurulan barmen Hüseyin Demiri'nin olay sonrasında hayatını kaybettiği bildirilirken durumu ağır olan ve hastaneye kaldırılan konsomatrisin saat 13:00 sularında beyin ölümünün gerçekleştiği, saat 14:00 sularında ise yaşamını kaybettiği öğrenildi.

Gece kulübünde silahlı saldırıyı gerçekleştirerek kaçan kişi ise Şirinevler Bölgesi'nde bir arazide tespit edilerek yakalandı.

Yakalanan kişinin baş harfelerinin K.G olduğu açıklandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.