İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Tokel: "Bence Eroğlu adaydır: UBP, DP de bunu talep ediyor"

Tokel: "Bence Eroğlu adaydır: UBP, DP de bunu talep ediyor"

<SPAN style="FONT-SIZE: small">Cumhurbaşkanı Eroğlu ve saray çevrelerine yakınlığı ile bilinen İletişim uzmanı Özdemir Tokel'in iddiasına göre Cumhurbaşkanı Eroğlu Nisan 2015 seçimlerinde yeniden aday olacak. </SPAN>

Yayın Tarihi: 12/09/14 14:31
okuma süresi: 2 dak.
Tokel: "Bence Eroğlu adaydır: UBP, DP de bunu talep ediyor"
A- A A+

Kıbrıs Postası - Vatan MEHMET

Tokel, "Eroğlu çizdiği strateji gereği şu anda izliyor… Kişisel kanaatime göre Eroğlu adaydır ve UBP- DP de bunu ısrarla talep ediyor. Ancak son kararı tabiki kendisi verecek." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve saray çevrelerine yakınlığı ile bilinen Özdemir Tokel'in iddiasına göre Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu Nisan 2015 seçimlerinde yeniden aday olacak.

Radyo Havadis'te Çapraz Ateş Programında konuşan İletişim Uzmanı Özdemir Tokel'e göre Eroğlu Nisan 2015 seçimlerinde yeniden aday olacak ve UBP de DP-UG de bunu ısrarla talep ediyor.

"Eroğlu çizdiği strateji gereği şu anda izliyor"

"Eroğlu misyonunu tamamladı mı?" şeklindeki soruyu yantlayan Tokel, sağda alternatif bir aday olmadığına dikkat çekerek konuyla ilgili şöyle konuştu; "Sağda alternatif aday yok. Şu halde bu yoklukta Sayın Eroğlu'nun yeniden aday olmayacağını düşünmek saflık olur. Derviş Eroğlu çizdiği strateji gereği şu anda izliyor..."

"Bence Eroğlu adaydır ve UBP- DP de bunu ısrarla talep ediyor"

"Birinin siyasette misyonunun bitmesi için alternatiflerinin çıkması gerekmektedir. Derviş beye alternatif bir adım yoksa hareket, tepki yoksa, miadı devam ediyor demektir. Halkın tüm kesimlerini adil, iki kesimli, kurucu iki devletli bir anlaşmaya ulaştırmak Derviş beyin misyonudur, bunu başarmalıdır. Yeni dönemde de misyonu bu olacaktır. Kişisel kanaaatime göre Eroğlu adaydır ve UBP- DP de bunu ısrarla talep ediyor… Ancak son kararı tabiki kendisi verecek."

Öte yandan Cumhurbaşkanı Eroğlu yaptığı bir açıklamada Kasım ayından önce adaylığı ile ilgili birşey söylemeyeceğini ifade etmişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.