İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Mertekçi, trafikte farkındalık için yola çıktı

Mertekçi, trafikte farkındalık için yola çıktı

Ülkemizde meydana gelen trafik kazaları, trafikteki alt yapı ve üst yapı sorunlarına dikkat çekmek amacıyla Yeşilırmak'tan Dipkarpaz'a kadar yürüyecek eski milletvekili Tahsin Mertekçi dün akşamüzeri yola çıktı.

Yayın Tarihi: 14/09/14 12:34
okuma süresi: 2 dak.
Mertekçi, trafikte farkındalık için yola çıktı
A- A A+

Eski milletvekili Tahsin Mertekçi, ölümlü trafik kazalarına dikkat çekmek amacıyla Yeşilırmak'tan Dipkarpaz'a yürümeye başladı. Dün sabah 17,30 sıralarında Yeşilırmak bölgesinden yürümeye başlayan Mertekçi, trafik kazalarına ve bu kazalarda meydana gelen ölümlerin artık sonlanması için yürüdüğünü ifade etti.

Kıbrıs Postası'na açıklamada bulunan Mertekçi, bu eylemle biraz olsun farkındalık yaratabilirsek ne mutlu şeklinde konuştu.
Mertekçi, ülkede meydana gelen ölümlü trafik kazalarının kader olmadığını belirtti.

"Herkes üzerine düşeni yerine getirmeli"

Kıbrıs Postası'na yürüyüş amacıyla ilgili açıklama yapan Mertekçi, karayollarındaki alt ve üst yapı eksikliklerine dikkat çekerek, gerek yetkililer gerekse karayollarını kullanan vatandaşlar olarak herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerektiğini belirtti.

"Destek olmayan isteyen herkese açık"

Yürüyüşe dün akşamüzeri saat 17.00'de başlayarak günün belli saatlerinde devam edecek olan Mertekçi, güzergah üzerinde konaklayarak Dipkarpaz'a ulaşıncaya kadar yürüyüşünü sürdürecek.

Mertekçi ayrıca eylemin yürüyüş ve konaklama saatlerinde aktif destek olmak isteyen herkese açık olduğunu da sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.