İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Kuzey Kıbrıs'ta ilk kez keçiler yarıştı

Kuzey Kıbrıs'ta ilk kez keçiler yarıştı

"AGRICYPRUS 2014" 8. KKTC Tarım Hayvancılık – Süt Ürünleri ve İş Makineleri Fuar'ında ilkler yaşanmaya devam ediyor, Kuzey Kıbrıs da ilk kez en güzel keçi seçildi. 11 Keçinin katıldığı yarışmada ve jüride Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Ozan Özuyanık, Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Naimoğulları, Ziraat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Güden, Ziraat Yüksek Mühendisi Salih Abbasoğlu ve Hayvan Üreticisi Eser Tali yer aldı.

Yayın Tarihi: 14/09/14 12:38
okuma süresi: 1 dak.
Kuzey Kıbrıs'ta ilk kez keçiler yarıştı
A- A A+

11 Keçiden dereceye giren keçi sahipleri 1. Metin Güllü ( 1 Ad. Keçi), 2. Ayhan Kuset ( 300 TL), 3.Onur Bozcan (200 TL) ve Jüri onursal özel ödülü Sultan Göçer kazandı.

8. KKTC Tarım Hayvancılık – Süt Ürünleri ve İş Makineleri Fuar'ında bu gün son gün, yoğun ilgiyle devam fuar bu gün 15:00 – 23:00 saatlerinde Lefkoşa fuar alanında ziyaret edelibilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.