İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

TEL–SEN Genel Kurulu yapıldı; başkan yeniden Tamay Soysan

TEL–SEN Genel Kurulu yapıldı; başkan yeniden Tamay Soysan

Kıbrıs Türk Kamu, Ulaştırma, Haberleşme, Bilişim Teknolojileri ve Telekomünikasyon Çalışanları Sendikası'nın (Tel-Sen) 44. Olağan Genel Kurul toplantısını yaptığı ve tek aday olan şimdiki Başkan Tamay Soysan'ın oy birliğiyle yeniden başkanlığa seçildiği açıklandı.

Yayın Tarihi: 14/09/14 16:03
okuma süresi: 2 dak.
TEL–SEN Genel Kurulu yapıldı; başkan yeniden Tamay Soysan
A- A A+

Sendikadan yapılan açıklamaya göre, Tel-Sen lokalinde yer alan genel kurulda, yeni yönetim kurulu üyeleri de belirlendi.

44. Dönem Yönetim Kurulu'na "Zafer Can, Hasan Güneşlier, Salahi Mısırlıoğlu, Türkmen Tansel, Melek Küçük, Nilüfer Ergin, M. Raci Aylanç, Hüseyin İnönü, İsmail Kılıç, Sertaç Erişmen, Kayhan Sezgin, Erbil Bolkan, Kemal Kıralp, Gökhan Şahin, Tayfun Çıdan, Kasım Bulancak, Tanyel Başdüdükçü ve Raif Kudret" oy birliğiyle seçildi.

"YENİ DÖNEMİN İLK İCRAATI MAHKEMEYE BAŞVURU…"

Açıklamada, Tel-Sen Yönetim Kurulu'nun, uzun zamandır gündemde olan GSM Operatörlerinin fiber optik kablo hattı döşeme kazılarını hukuka taşıyacağı duyuruldu.

Yarın saat 10.00 da Lefkoşa Mahkemesi'ne gerekli başvurunun yapılacağı kaydedilen açıklamada, şöyle denildi:

"Tel-Sen Yönetim Kurulu hukuka güvenen ve halen daha bu ülkede hukukun üstünlüğünün olduğuna inanan bir yönetim kuruludur. Fiber optik kablo konusunda gerekli tüm girişimleri yapmamıza tüm uyarılarda bulunmamıza rağmen vurdumduymazlığın devam etmesine seyirci kalmamız mümkün değildir. Bu nedenle örgütlü bulunduğumuz Telekomünikasyon Dairesi'nin geleceğini kurtarma adına bu aşamada hukuka sığınıyoruz.

Tel-Sen, Telekomünikasyon Dairesi çalışanlarının sesidir ve hükümetin haberleşmede yaptığı uygulamalarla toplumsal varlıklarımızın en önemlilerinden birisi olan Telekomünikasyon Dairesi'ne ihanet edilmiş hissetmektedir."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.