İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Cumhurbaşkanı Eroğlu KKTC'ye döndü

Cumhurbaşkanı Eroğlu KKTC'ye döndü

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Antalya Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün davetlisi olarak dün gittiği Kemer'deki temaslarını tamamlayarak bugün saat 13.45'te yurda döndü.

Yayın Tarihi: 14/09/14 16:08
okuma süresi: 1 dak.
Cumhurbaşkanı Eroğlu KKTC'ye döndü
A- A A+

Cumhurbaşkanı Eroğlu'nu, Ercan Havalimanı'nda Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı Ünal Üstel ve Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Hasan Güngör karşıladı.

Cumhurbaşkanı Eroğlu Ercan'da basına açıklama yapmadı.

Eroğlu, Kemer'de dün "Derviş Eroğlu Caddesi"nin açılışını yapmıştı.

CUMHURBAŞKANI EROĞLU KEMER'DE YAĞLI GÜREŞLERİ İZLEDİ

Öte yandan Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Kemer Belediyesi'nce düzenlenen 11. Geleneksel Kemer Altın Nar Festivali kapsamında, Ahmet Erkal Spor Tesisleri'nde düzenlenen yağlı güreş etkinliğine katıldı.

AA'nın haberine göre burada protokol üyeleri tarafından karşılanan Eroğlu, daha sonra güreş alanında vatandaşları selamlayarak, protokol alanında güreşleri izledi. Güreşler esnasında, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Eroğlu'na kupa takdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.