İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Tahsin Mertekci Lefkoşa'ya doğru ilerliyor

Tahsin Mertekci Lefkoşa'ya doğru ilerliyor

Ülkemizde meydana gelen trafik kazaları, trafikteki alt yapı ve üst yapı sorunlarına dikkat çekmek amacıyla Yeşilırmak'tan Dipkarpaz'a kadar yürüyecek eski milletvekili Tahsin Mertekci yürüyüşüne devam ediyor...

Yayın Tarihi: 15/09/14 17:20
okuma süresi: 2 dak.
Tahsin Mertekci Lefkoşa'ya doğru ilerliyor
A- A A+

Kıbrıs Postası

Eski milletvekili Tahsin Mertekci, ölümlü trafik kazalarına dikkat çekmek amacıyla Yeşilırmak'tan Dipkarpaz'a yürümeye başladı. Önceki sabah 17,30 sıralarında Yeşilırmak bölgesinden yürümeye başlayan Mertekci, trafik kazalarına ve bu kazalarda meydana gelen ölümlerin artık sonlanması için yürüdüğünü ifade etti.

Eski Milletvekili Tahsin Mertekci, Kıbrıs Postası'na yaptığı açıklama şu sıralarda Yılmazköy bölgesinde olduğunu ifade ederek, saat 10.30 civarında bugünkü yürüyüşünü tamamladı.

Mertekci, Alayköy - Türkeli Çemberi'ne kamp kurdu.

Paylaştığı fotoğraflar ilgi çekiyor!

Tahsin Mertekci'nin, kişisel Sosyal Medya hesabından paylaştığı yol fotoğrafları ise tartışmalara yol açacak gibi görünüyor.

Alt yapı ve üst yapı sorunlarına dikkat çekmek için yola çıkan Mertekci, yollardaki yarıkların fotoğraflarını da Sosyal Medye hesabından paylaşıyor.

"Herkes üzerine düşeni yerine getirmeli"

Kıbrıs Postası'na yürüyüş amacıyla ilgili açıklama yapan Mertekçi, karayollarındaki alt ve üst yapı eksikliklerine dikkat çekerek, gerek yetkililer gerekse karayollarını kullanan vatandaşlar olarak herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerektiğini belirtti.

17:26 - GÖNYELİ ÇEMBERİ'NE YOLCULUK

Eski Milletvekili Tahsin Mertekci, saat 18:00'de Alayköy - Türkeli Çemberi'nden yola çıkarak Gönyeli Çemberi'ne ulaşmak üzere yola çıktı. Mertekci, bu geceyi Kolan Hastanesi'nde geçirecek. Hastanede, sağlık kontrollerini yapacak olan Mertekci, yarın yola Kolan Hastanesi'nden devam edecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.