İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Bonzai zanlısı cezaevine gönderildi

Bonzai zanlısı cezaevine gönderildi

Girne bölgesinde düzenlenen Huzur Operasyonu'nda aracında 5 paket halinde yaklaşık 15 gram bonzai ele geçirilen Süleyman Bulut hakkındaki polis soruşturması tamamlandı. Zanlı Bulut davaları görüşülünceye kadar 2 ay süreyle cezaevine gönderildi.

Yayın Tarihi: 16/09/14 07:20
okuma süresi: 3 dak.
Bonzai zanlısı cezaevine gönderildi
A- A A+

Abbas ELMAS

Ayni olayda zanlı olarak polis tarafından tutuklanan Youssuf Süleyman, Muhammet Abdullah, Muhammed Sara Elmansorive Muhammed Fuad olayla bağlantısız oldukları gerekçesiyle mahkemeye çıkarılmadan serbest bırakıldı.

Araçlarında yaklaşık 15 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğu düşünülen madde ele geçirilmesiyle ilgili tutuklanan zanlı Süleyman Bulut, hakkında başlatılan polis soruşturmasının tamamlanmasıyla dün yeniden yargı huzuruna çıkarıldı. Zanlı Bulut yargılanıncaya kadar iki ay süreyle cezaevine gönderildi.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ahmet Bayram, 12 Eylül tarihinde saat 22.45 sıralarında Girne-Lefkoşa anayolunun 1-2'inci kilometrelerinde Girne Trafik ve CÖŞ ekipleri tarafından MP 402 plakalı araçta yapılan denetimler sonucunda zanlı Süleyman Bulut'un tasarrufunda 5 paket halinde yaklaşık 15 gram sentetik cannbinoid olduğu düşünülen madde ele geçirildiğini söyledi.

Ahmet Bayram, zanlının kullandığı araçta bulundukları gerekçesiyle tutuklanan Youssuf Süleyman, Muhammet Abdullah, Muhammed Sara Elmansori ve Muhammed Fuad'in uyuşturucu ile bağlantıları olmadığı gerekçesiyle şartsız serbest bırakıldıklarını açıkladı.

Zanlının "kanunsuz uyuşturucu madde alma ve tasarruf" suçundan methaldar olduğunu aktaran Bayram, başlatılan polis soruşturmasının tamamlandığını kaydetti. Bayram, zanlının KKTC vatandaşı olduğunu, benzer suçlardan birçok sabıkasının olduğunu ve askıda bulunan davaları olduğunu belirterek, zanlının davaları görüşülünceye kadar 2 ay süreyle cezaevine gönderilmesini talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Gökhan Asafoğulları, zanlı avukatının da itirazının olmamasını dikkate alarak zanlının yargılanacağı güne kadar 2 ayı aşmayacak bir süre ile Merkezi Cezaevi'ne hükümsüz tutuklu olarak gönderilmesini emretti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.