İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

CTP'nin adayı oybirliği ile Sibel Siber!

CTP'nin adayı oybirliği ile Sibel Siber!

Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler'in Lefkoşa'daki Genel Merkezi'ndeki Parti Meclisi toplantısı yapıldı. Toplantıdan oybirliği ile Sibel Siber çıktı...

Yayın Tarihi: 16/09/14 09:00
okuma süresi: 2 dak.
CTP'nin adayı oybirliği ile Sibel Siber!
A- A A+

Kıbrıs Postası - Canan Onurer

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Parti Meclisi toplantısında Cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi için başvuru kabul etme kararının ardından dün sabah saatlerinde başlayan ve saat 15:30'da sona eren süreçte Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber tek başvuru yapan kişi oldu.

BAŞVURUYA İTİRAZ VAR!

CTP-BG'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığı için tek başvurunun Sibel Siber olması yanısıra, CTP-BG MYK'da Siber'in adaylığına itiraz yapıldığı öğrenildi. İtirazın kim veya kimler tarafından yapıldığı ise ortaya çıkmazken, Yoğun geçen MYK toplantısının ardından Parti Meclisi toplantısına geçildi...

***

SİBER OYBİRLİĞİ İLE ADAY

CTP-BG Parti Meclisi'nde sona eren toplantının ardından, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber oybirliği ile CTP-BG'nin Cumhurbaşkanı adayı oldu.

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu açıklamasında şunları kaydetti.

"Bugün Parti Meclisi yaklaşık 2 saatlik değerlendirmeden sonra, bugün itibariyle müracaat eden sayın Siber'in partimizin Cumhurbaşkanı adayı olma konusunu değerlendirmiş, ve katılan herkesin oybirliği ile aday olması konusunda bir karar üretmiştir. Kararın ülke ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Siber'e de başarılar diliyorum."

Siber ise konuşmasında şunları kaydetti.

"2015 Nisan'da seçimler var. Aday aday olarak müracaat ettim ve az önce de kabul edildi. Hayırlı olmasını diliyorum. Güzel günler diliyorum çok teşekkür ederim."

Konuşmaların ardından soru kabul edilmemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.