İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Posta Dairesi, "Meyve Ağaçları" konulu pul serisi

Posta Dairesi, "Meyve Ağaçları" konulu pul serisi

Posta Dairesi, "Meyve Ağaçları" konulu pul serisini 19 Eylül Cuma günü satışa çıkaracağını bildirdi.

Yayın Tarihi: 17/09/14 11:11
okuma süresi: 1 dak.
Posta Dairesi, "Meyve Ağaçları" konulu pul serisi
A- A A+

Porta Dairesi Müdürü Doğan Emiroğulları yazılı açıklamasında, Devlet Basımevi'nde "offset usulü" ile basılan "Meyve Ağaçları" konulu pul serisinin 20 bin adedinin 18'li ve 20 bin adedinin de 16'lı tabakalar halinde satışa sunulacağını kaydetti.

Emiroğulları, Kıbrıs Türk Postaları'nda bu güne kadar posta pullarında hiç kullanılmayan çapraz tetbeş yerleştirme yönteminin ilk kez 16'lı pul tabakalarının tasarımında kullanıldığını ve tabakasındaki 16 pulun, hayallere sürükleyen bir kaleydoskobu anımsatan dörtlü bloklar şeklinde düzenlendiğini anlattı.

Emiroğulları, Filigranlı kâğıda basılan posta pullarının, Pul işleri Şube Amiri Hüseyin Billur ve Grafiker - Desinatör Görel Korol Sönmezer tarafından çizilip dizayn yapıldığını kaydetti.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.