İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

CTP Gençlik Örgütü, Avrupa Ralli Şampiyonası'nı destekliyor...

CTP Gençlik Örgütü, Avrupa Ralli Şampiyonası'nı destekliyor...

CTP Gençlik Örgütü, Avrupa Ralli Şampiyonası'nın Kıbrıs Etabında arabaların, Lefkoşa'nın Güneyinden Kuzeyine geçmesinin kısmen de olsa ambargoları deleceğini belirterek bu tür organizasyonlara tam destek verdiklerini açıkladı. Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 17/09/14 12:30
okuma süresi: 2 dak.
CTP Gençlik Örgütü, Avrupa Ralli Şampiyonası'nı destekliyor...
A- A A+

Bugüne kadar sporun her branşında uygulanan ambargolar, Kıbrıslı Türk gençliğinin dünyaya açılmasını ve bulundukları alanlarda ilerlemelerini maddi ve manevi yönden engellemektedir. Adamızda 1974'ten bu yana ilk kez gerçekleştirilecek olan iki toplumlu Avrupa Ralli Şampiyonası'nın Kıbrıs Etabında arabalar Lefkoşa'nın güneyinden kuzeyine geçerek Kıbrıs'ın kuzeyine uygulanan ambargoları kısmen de olsa delecektir. 19 – 21 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek olan organizasyon 'Down town' etabı ile başlayacak.

Sporun evrensel olduğuna inanan bizler, organizasyona yapılan şovenist ve ayrılıkçı tepkileri şiddetle kınar, barışın etkin diyalog, iş birliği ve paylaşımla gerçekleşeceğine olan inancımızı yineleriz. Bugün de olduğu gibi, bundan sonraki süreçte de Kıbrıs'ta yapılacak olan bu gibi etkinliklerin en büyük destekçisi olacağımızı beyan ederiz.

Gençlerin geleceğini kendi çıkarları için çalmaya çalışanlar bilmelidirler ki, CTP Gençlik Örgütü, bu gibi tepkileri bertaraf etmek için her zaman elinden geleni yapacaktır. Başta Dışişleri Bakanlığı, Kıbrıs Otomobil Kurumu, Uluslararası Motorsporları Federasyonu, Rum Motorsporları Federasyonu ve organizasyonda emeği geçen tüm kurum, kuruluş ve bireylere teşekkürü bir borç biliriz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.