İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

İki araç yüz yüze çarpıştı: 2'si ağır 4 yaralı!

İki araç yüz yüze çarpıştı: 2'si ağır 4 yaralı!

Girne Değirmenlik ana yolunda meydana gelen trafik kazasında iki araç yüz yüze çarpıştı. Kaza sonucu iki kişinin ağır yaralı olduğu bildirildi.

Yayın Tarihi: 17/09/14 17:05
okuma süresi: 2 dak.
İki araç yüz yüze çarpıştı: 2'si ağır 4 yaralı!
A- A A+

Kıbrıs Postası - Deniz Abidin

Girne Değirmenlik ana yolunda bugün öğleden sonra meydana gelen trafik kazasında iki aracın yüz yüze çarpışması sonucu iki kişi ağır yaralandı.

Polis Basın Subaylığı'ndan alınan bilgiye göre, Girne Değirmenlik ana yolunun 15. ve 16. kilometreleri arasında seyreden Mehmet Koç (E 28) yönetimindeki RKE 537 plakalı kiralık araç, Girne istikametine doğru giderken virajı aldığı sırada yolun sağına geçerek karşı istikametten gelen, Mehmet Kılıç(E 28) yönetimindeki MS 230 plakalı araçla yüz yüze çarpıştı. Kazada, Mehmet Kılıç ve araçta yolcu olarak bulunan Şeref Uygun (24) hafif yaralanırken, kiralık araç sürücüsü Mehmet Koç (E28)ve araçta yolcu olarak bulunan Ayşenur Ak (K 23) ağır yaralı olarak Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Mehmet Koç ve Ayşenur Ak'ın durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.