İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Yiannakis Thedorou'nun kararı açıklandı: 2 ay yatacak!

Yiannakis Thedorou'nun kararı açıklandı: 2 ay yatacak!

"Uyuşturucu madde ithal ve tasarruf" suçundan yargılanan sanık Yiannakis Thedorou'un kararı dün Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesinde açıklandı.

Yayın Tarihi: 18/09/14 07:50
okuma süresi: 1 dak.
Yiannakis Thedorou'nun kararı açıklandı: 2 ay yatacak!
A- A A+

Ercan'dan KKTC'ye 14 ağustos tarihinde giriş yapmaya çalışırken üzerinde 5 gr hintkeneviri tespit edilerek tutuklanan Yiannakis Thedorou, aleyhine getirilen davalar dün Ağır Ceza Mahkemesi tarafından karara bağlandı.

Başkan Ömer Güran, Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı ve Yargıç Alev Ulunay'dan oluşan Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüşen davada sanık Yiannakis Thedorou'un aleyhine getirilen tüm davalardan suçlu bulunarak mahkum edildiğini açıkladı.

Kararı okuyan Mahkeme Başkanı Ömer Güran, sanık Yiannakis Thedorou aleyhine getirilen "Uyuşturucu madde ithal ve tasarruf" davalarını kabul etmesi üzerine mahkûm edildiğini ve oy birliği ile 2 ay hapis cezasına çarptırılmasını emretti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.