İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Denktaş, Suna Alsancak, Erol Emmioğlu ve Rauf Kasimov'u kabul etti

Denktaş, Suna Alsancak, Erol Emmioğlu ve Rauf Kasimov'u kabul etti

Başbakan Yardımcısı Denktaş, Bulgaristan'da gerçekleşen "Heirs of Orpheus" yarışmasında ülkemizi temsil eden Suna Alsancak, Erol Emmioğlu ve Rauf Kasimov'u kabul etti...

Yayın Tarihi: 18/09/14 15:43
okuma süresi: 2 dak.
Denktaş, Suna Alsancak, Erol Emmioğlu ve Rauf Kasimov'u kabul etti
A- A A+

Bulgaristan'ın Albena şehrinde bu yıl ikincisi düzenlenen, "II. International Music Competition Heirs of Orpheus" yarışmasında ülkemizi temsil eden ve dereceye giren Suna Alsancak, Erol Emmioğlu, ünlü piayona üstadı Rauf Kasimov ile birlikte, Başbakan Yardımcısı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş'ı ziyaret etti.

Bugün gerçekleşen görüşmede öğrencilerin velileri de hazır bulundu.

DENKTAŞ:

Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, öğrencilerin başarılarıyla gurur duyduğunu söyledi.

Ülkemiz adına başarı elde eden çocukları tebrik eden Denktaş, başarıda emeği geçenlere de teşekkür etti.

KASİMOV:

Kültür Bakanlığı'nın katkılarıyla uluslararası yarışmada başarı elde ettiklerini altını çizen piayona üstadı Rauf Kasimov, katkılarından ötürü Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş'a teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, 7 yaşındaki Suna Alsancak ve 17 yaşındaki Erol Emmioğlu'na hediye takdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.