İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kaptanoğlu, "Akne ve Rosasede Güncel Tedaviler " konulu konferans verdi

Kaptanoğlu, "Akne ve Rosasede Güncel Tedaviler " konulu konferans verdi

Dermatoonkoloji Derneği tarafından bu yıl III.üncüsü düzenlenen "Dermatoonkoloji Gündemi ve I. Uluslararası Dermatoloji Kongresi" Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 18/09/14 15:55
okuma süresi: 2 dak.
Kaptanoğlu, "Akne ve Rosasede Güncel Tedaviler " konulu konferans verdi
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Açılışı Azerbaycan Dermatoloji Derneği Başkanı Zulfiqar Farajov ve Prof Dr Sibel Alper tarafından yapılan kongre, bölge ülkelerden 130 katılımcı ile gerçekleşti.

KKTC den de katılımın olduğu toplantıda çok sayıda konferans, sempozyum, sözlü ve poster bildirilerin yanı sıra , yuvarlak masa toplantıları ile de dermatolojideki gelişmeler, özellikle " deri kanserleri" üzerinde yoğunlaşılarak ele alındı.

Yakın Doğu Universitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı Doç Dr Aslı Kaptanoğlu'nun " Akne ve Rosasede Güncel Tedaviler " konulu bir konferans verdiği kongrede, ayrıca YDÜ Dermatoloji Anabilim Dalı, Uzm. Dr. Didem Mullaaziz'in katkılarıyla 2 sözlü sunum, 1 poster sunum ve yuvarlak masa toplantılarıyla da temsil edildi.

Kongre sonunda, yoğun bilimsel aktivitelerin yanısıra sosyal olarak da gönül bağımız bulunan kardeş ülkelerle bilimsel işbirlikler ve yeni dostlukların temelinin de atıldığı vurgulandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.