İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Rahat Jumakulyeva, dokuz ay hapis yatacak!

Rahat Jumakulyeva, dokuz ay hapis yatacak!

"Müstahdem tarafından sirkat" suçlarından yargılanan ve yaklaşık iki aydır Merkezi Cezaevinde hükümsüz tutuklu olarak bulunan Türkmenistan uyruklu Rahat Jumakulyeva'nın hakkındaki karar dün açıklandı.

Yayın Tarihi: 19/09/14 06:55
okuma süresi: 1 dak.
Rahat Jumakulyeva, dokuz ay hapis yatacak!
A- A A+

Abbas ELMAS

Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi dün Temmuz ayında meydana gelen "Müstahdem tarafından sirkat" suçu ile ilgili 2 aydır hükümsüz tutuklu olarak Cezaevinde tutuklu bulunan Rahat Jumakulyeva'nın kararını okundu.

Başkan Ömer Güran, Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı ve Yargıç Alev Ulunay'dan oluşan Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi, Sanık Rahat Jumakulyeva hakkında getirilen davalardan suçlu bularak mahkumiyet kararı aldı.

Kararı okuyan Yargıç Alev Ulunay,sanık Rahat Jumakulyeva'nın mahkeme heyeti oy birliği ilealeyhine getirilen davadan suçlu bularak "Müstahdem tarafından sirkat" suçlarından mahkûm edildiğini ve 9 ay hapis cezasını çarptırıldığını açıkladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.