İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Erk'ten Derya'ya: "Siber alkışlarla seçildi: Salonda olaydın!"

Erk'ten Derya'ya: "Siber alkışlarla seçildi: Salonda olaydın!"

CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, sosyal medya yorumları nedeniyle Doğuş Derya'yı eleştirdi… Derya'nın Sibel Siber'in Cumhurbaşkanı olarak oy birliğiyle seçildiği parti oturumuna katılmadığı ortaya çıktı. <span style="font-size: small; ">Erk "Sayın Siber partimizin adayıdır bunu kimse de sulandırmaya kalkmasın. Nokta! Şimdi parti olarak Sayın Siber için hazırlıklarımız var. Buna odaklandık" dedi.</span> <p style="margin-bottom: 0cm"> </p>

Yayın Tarihi: 20/09/14 09:10
okuma süresi: 2 dak.
Erk'ten Derya'ya: "Siber alkışlarla seçildi: Salonda olaydın!"
A- A A+

Kıbrıs Postası - Vatan MEHMET

CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, sosyal medya yorumları nedeniyle Doğuş Derya'yı eleştirdi… Derya'nın Sibel Siber'in Cumhurbaşkanı olarak oy birliğiyle seçildiği parti oturumuna katılmadığı ortaya çıktı.

ADA Tv'de Mert Özdeş'İn hazırlayıp sunduğu Analiz Programına katılan CTP-BG Genel Sekreteri Erk, Lefkoşa Milletvekili Doğuş Derya'ya sert çıktı.

Meclis Başkanı Sibel Siber'in, oybirliğiyle alkışlanarak CTP-BG'nin Nisan 2015 Cumhurbaşkanlığı adayı olarak belirlendiğini kaydeden Genel Sekreter Erk, Doğuş Derya'nın sosyal medya hesabından yazdığı ve daha sonra sildiği "oybirliğine

İlişkin" kuşkusunu belirttiği paylaşımı hakkında, "farklı düşünüyorsaydın oylama salonunda olurdun. Oylamaya katılmayıp salonun dışında bahçede, evde, çayda kahvede irade belirtmek, böylece de kuşku uyandırmak doğru değil. B una ancak gülünür" ifadelerini kullandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.