İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Mini anket belirleyici güç olacak

Mini anket belirleyici güç olacak

Girne Belediyesi daha çağdaş bir kent için yeni uygulamaları hayata geçiriyor.

Yayın Tarihi: 19/09/14 15:32
okuma süresi: 2 dak.
Mini anket belirleyici güç olacak
A- A A+

Bu çerçevede vatandaşlardan gelen görüş, öneri, istek ve şikayetleri öğrenmek için mini bir anket düzenledi.

Girne Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bölümü'nden yapılan açıklamada; İlk kez Kervansaray bölgesinde başlatılan bu anket çalışması, ilk olması açısından büyük önem taşıyor.

Anket çalışmasında bölge sakinlerine Karaoğlanoğlu Kervansaray Halk plajı ile ilgili sorular yöneltildi. Belediye anketten çıkacak sonuca göre proje üretecek ve hizmetlerini sürdürecek.

Katılımcılığı teşvik etmek ve ortak akıl ile karar üretmek için bu çalışmayı başlattıklarını ifade eden Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü; anketin belirleyici güç olacağını vurguladı.

Güngördü; Girne Halkına kesintisiz 24 saat hizmet anlayışı ile hareket ettiklerini belirterek, kentte yaşayan herkesin görüş, öneri, istek ve şikayetlerine büyük önem verdiklerini söyledi.

Güngördü; 'vatandaşın tercihi bizim hedefimiz olacaktır' dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.