İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kıbrıslı Rum'un teknesi Girne'de çıktı

Kıbrıslı Rum'un teknesi Girne'de çıktı

Güney Kıbrıs'ta yaşayan 65 yaşındaki Christos Georgiades önceki gün polise giderek uzunluğu 7 metre olan sürat teknesinin çalındığı yönünde yaptığı şikayet doğrultusunda başlatılan soruşturma kapsamında Nursel Nurçin ve Niyazi Korkmaz zanlı olarak gözaltına alınarak dün yargı huzuruna çıkarıldı.

Yayın Tarihi: 20/09/14 09:19
okuma süresi: 2 dak.
Kıbrıslı Rum'un teknesi Girne'de çıktı
A- A A+

Mahkemede olaya ilgili bulguları aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube'de görevli polis memuru Umut Kulle, Ağustos ayında şubeye yapılan şikayetin ardından başlatmış oldukları geniş çaplı araştırmada, Christos Georgiades'e ait sürat teknesini önceki gün Girne'de tespit ettiklerini söyledi.

Polis memuru Umut Kulle, mahkeme emri ile Girne'de Ergin Sokak No: 7'de zanlı Nursel Nurçin'in evinde yapılan aramada tekneyi evin avlusunda üzeri örtülmüş şekilde bulduklarını kaydetti. Zanlının vermiş olduğu gönüllü ifadesinde suçu zanlı Niyazi Korkmaz ile birlikte işledikleri yönünde beyanda bulunduğunu aktaran Kulle, olayla bağlantılı 3 kişinin daha arandığını belirtti.

Memuru Umut Kulle, soruşturmanın yeni başladığını, aranan kişilerin ve ilk sorgulamada 10 kişiden ifade alınması gerektiğini kaydetti. Zanlıların serbest kalması durumunda yürütülen soruşturmaya müdahale edebileceklerini vurgulayan Kulle, zanlıların 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmaları talebinde bulundu.

Yargıç Gökhan Asafoğulları, huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında, polisin başlatmış olduğu soruşturmanın yeni başladığını göz önünde bulunduran Gökhan Asafoğulları zanlı Nursel Nurçin ve Niyazi Korkmaz'ın soruşturmanın salimen yürütebilmesi için 3 gün tutuklu kalmalarına emir verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.