İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Özel Seyirci Etabı'nda Kıbrıslı Türk pilotlar ne yaptı?

Özel Seyirci Etabı'nda Kıbrıslı Türk pilotlar ne yaptı?

Özel Seyirci Etabı'nda yer alan 5 Kıbrıslı Türk yarışmacılardan Fikri Macila - Mehmet Mişon ikilisi 14'üncü olurken, Serkan Coşar - Mehmet Coşar ikilisi 30'uncu oldular.

Yayın Tarihi: 20/09/14 11:30
okuma süresi: 1 dak.
Özel Seyirci Etabı'nda Kıbrıslı Türk pilotlar ne yaptı?
A- A A+

Organizasyonun Özel Seyirci Etabı'na kayıt yaptıran 44 yarışmacıların 41 tanesi bitiş çizgisini gördü. Özel Seyirci Etabı'nda yer alan 5 Kıbrıslı Türk yarışmacılardan Fikri Macila – Mehmet Mişon ikilisi 14'üncü olurken, Serkan Coşar – Mehmet Coşar ikilisi 30'uncu oldular.

Mehmet Kamiloğlu ve Murat Aşık ikilisi ile birlikte bir diğer araç pilotu Deniz Denner yaşadıkları arızalar nedeni ile yarışı tamamlayamadılar. Sadık Bilgimer - Ahmet Buzlukçuoğlu ikilisinin yanı sıra Derviş Dizliklioğlu Özel Seyirci Etabı'nda klasman dışı yarıştıkları için dereceleri ERC resmi sonuçlarında yer almadı.

Yarışta yer alan Fikri Macila – Mehmet Mişon ikilisi 13'üncülüklerini 5:29.0'lık dereceleri ile elde ettiler. Yarışta 30'uncu olan Serkan Coşar – Mehmet Coşar ikilisinin derecesi ise 5:44.6 oldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.