İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

"Her Daim Dostlar" Silver Beach'i de temizledi

"Her Daim Dostlar" Silver Beach'i de temizledi

Her hafta giderek kalabalıklaşan grubun temizlik çalışmaları ve çevre duyarılılğı takdir topluyor.

Yayın Tarihi: 20/09/14 12:36
okuma süresi: 3 dak.
"Her Daim Dostlar" Silver Beach'i de temizledi
A- A A+

*Şentuğ: "Bizler memleketimizi, dünyamızı seviyoruz. Daha temiz bir dünyada yaşamak istiyoruz. Haftaya Cumartesi Venüs Beach bölgesini temizleyeceğiz, 06.30-07.30 arası herkesi bekleriz"

Gazimağusa'da bir süredir adlarını yaptıkları çevre temizliğiyle duyuran duyarlı vatandaşlardan oluşan "Her Daim Dostlar" Grubu, dün (20 Eylül Cumartesi) de Silver Beach plajını temizledi.

Her geçen gün kalabalıklaşan grup, kamuoyundan takdir toplarken gelenekselleştirilen cumartesi temizliğine her hafta olduğu gibi Yeniboğaziçi Belediyesi ekip, malzeme ve araç desteği verdi.

Grup Başkanı Yusuf Yüksel Şentuğ, Silver Beach'teki temizlik çalışmasına Mücahit Komutanları Derneği, Dr. Hasan Topal liderliğinde Mesarya Gönüllüleri Grubu, Başbakan Yardımcılığı Müsteşarı Şahap Aşıkoğlu, grup üyesi milletvekilleri Erdal Özcenk ve Dursun Oğuz, çevre gönüllüsü milletvekili Hüseyin Angolemli ve adada misafir olarak bulunan İngiltere'den bazı kişilerin de katıldığını söyledi.

Her Daim Dostlar Grubu olarak halkın çevre duyarlılığını artırmak için çalıştıklarını ve bir yeri daha temizlemenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Şentuğ, temizlik çalışmasına katılan herkese teşekkür etti.

Şentuğ, temizlik kampanyasına katılanları ağırlayan Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir ile Salamis Otel Genel Müdürü Erdoğan Dönmez'e de teşekkür ederek şöyle konuştu:

"Haftaya son sahil temizliği Venüs Beach'te… Herkesi bekliyoruz"

"Bizler memleketimizi, dünyamızı seviyoruz. Daha temiz bir dünyada yaşamak istiyoruz. Bugün vatandaş-belediye-devlet-işletme elbirliğiyle güzel bir temizlik kampanyasını tamamladık. Evlerimize dönerken daha huzurluyduk. Yabancılar memleketimizi temizlerken utanç duyduk. Dileriz bir daha bu utancı yaşamayız. Gelecek hafta son sahil temizliğimizi Venüs Beach bölgesinde yapacağız. Tüm duyarlı halkımızı bekleriz. Ajandanıza not edin, 27 Eylül Cumartesi 06.30- 07.30 temizlik saatimiz. Çevre sizsiniz."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.