İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

UBP Gazimağusa İlçesi Başkanlığı partililere yönelik kahvaltılı toplantısı düzenledi

UBP Gazimağusa İlçesi Başkanlığı partililere yönelik kahvaltılı toplantısı düzenledi

UBP Gazimağusa İlçesi Başkanlığı, partililere yönelik kahvaltılı kitle toplantısı düzenledi.

Yayın Tarihi: 20/09/14 17:09
okuma süresi: 2 dak.
UBP Gazimağusa İlçesi Başkanlığı partililere yönelik kahvaltılı toplantısı düzenledi
A- A A+

UBP'den verilen bilgiye göre, toplantıya UBP Gazimağusa İlçe Başkanı Resmiye Canaltay ve bölge milletvekilleri ile Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter katıldı.

Kahvaltıda konuşan UBP Gazimağusa İlçe Başkanı Resmiye Canaltay, UBP'nin ülkenin en köklü partilerinden biri olduğunu söyleyerek, sevgi saygı birlik içerisinde hareket edilmesinin önemine dikkat çekti.

Ülkenin ekonomik olarak çöktüğü dönemde gündemlerin hep saptırıldığını halkın değişik gündemlerle kandırıldığını ileri süren Canaltay, "Biz UBP olarak tıpkı eski günlerdeki gibi birlik beraberlik içinde birbirine bağlı olan en köklü parti olarak tek başımıza iktidara gelene kadar çalışacağız" dedi.

Gazimağusa'nın kalkınması için DAÜ'nün önemli olduğuna dikkat çeken Canaltay, "hedef önümüzdeki ilk seçime birlik beraberlik sevgi saygı içinde tek başına iktidara gelmektir" diye konuştu.

Milletvekili Ersan Saner de, "UBP İlçesi olarak bu tip organizasyonları yapan Gazimağusa İlçe Başkanına teşekkür ederiz. İktidarda olan partiler örgütlerine gidilse böyle candan bir kalabalık bulamazsınız" dedi.

Kalabalıkların gönül birlikteliklerinden oluştuğunu ve bu sevginin ülkeye hizmet olarak döneceğini söyleyen Saner, "İktidarda olduğumuz dönem içerisinde birtakım beklentilere cevap veremedik. Ama önemli olan kişisel beklentiler değil toplumsal beklentilerin ön plana çıkmasıdır. UBP olarak yapılan icraatlar herkes tarafından bilinmektedir. Mevcut hükümetin ise bu konuda sınıfta kaldığı ortadadır. UBP tarafından projelendirilip ihale edilen icraatların bile henüz başlamamış olması en belirgin örneğidir" şeklinde konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.