İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

KTEMB 8. Olağan Genel Kurulu'nda Aziz Limasollu ikinci kez başkanlığa seçildi

KTEMB 8. Olağan Genel Kurulu'nda Aziz Limasollu ikinci kez başkanlığa seçildi

Kıbrıs Türk Elektrik Müteahhitleri Birliği'nin (KTEMB) dün yapılan 8. Olağan Genel Kurulu'nda Aziz Limasollu ikinci kez başkanlığa seçildi.

Yayın Tarihi: 21/09/14 09:19
okuma süresi: 2 dak.
KTEMB 8. Olağan Genel Kurulu'nda Aziz Limasollu ikinci kez başkanlığa seçildi
A- A A+

Birlikten yapılan açıklamaya göre, KTMMOB konferans salonunda yer alan genel kurula 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar da konuk olarak katıldı.

Konuşmaların da yapıldığı genel kurulda, faaliyet ve mali raporların onaylanmasının ardından Başkanlık ve Yönetim Kurulu görevleri için seçime gidildi.

Başkanlık için Aziz Limasollu ve Yurdaer Garip'in yarıştığı Elektrik Müteahhitleri Birliği Genel Kurulu'nda, Aziz Limasollu oyların yüzde 72'sini alarak yeniden başkan seçildi.

12 aday arasında yapılan seçimle Mehmet Nasiboğlu, Anıl Ersoy, Ahmet Çatankaya, Ersoy Olkanlı, Coşkun Talihsiz ve Bora Karaçam Yönetim Kurulu asil üyeleri olarak belirlendi. Hüseyin Esenboğa ve Hüseyin Karanlık ise Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine seçildi.

Diğer Birlik organlarında seçim yapılmadı. Yıltan Palmer, Hüseyin Hallaçoğlu, Adnan Gençalp, Halit Aygün ve Ali Bey Akten Onur Kurulu'na; Necdet Özbay ile Mustafa Balcıoğlu da Denetleme Kurulu'na oy birliği ile getirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.