İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Hikmet Afif Mapolar doğum yıldönümünde anıldı

Hikmet Afif Mapolar doğum yıldönümünde anıldı

Kıbrıs Türk Edebiyatı ve Basın Tarihinin Duayenlerinden Merhum Gazeteci-Yazar HİKMET AFİF MAPOLAR için, 19 Eylül Cuma akşamı doğum yıldönümünde Lefkoşa'da, torunu Turizmci, Profesyonel Yaşam Koçu-Gelişim Uzm. Arş. Mert Mapolar tarafından genel katılıma açık ücretsiz, özel algı teknikleriyle gerçekleştirilen muhteşem bir "Biyografik Seminer" ile anıldı.

Yayın Tarihi: 22/09/14 10:17
okuma süresi: 1 dak.
Hikmet Afif Mapolar doğum yıldönümünde anıldı
A- A A+

Gecede, Mapolar'ın doğumundan ölümüne yaşam kronolojisi, eserleri ve şimdiye kadar hiç duyulmayan şiirleri ile önemli bilgileri paylaşıldı. Katılımcıların zaman zaman duygu yüklü anların da yaşadığı seminer, genel bir sonuç değerlendirilmesiyle bitirildi.

Birinci bölümünün gerçekleşdiği seminerler dizisindeki bilgiler, Mapolar ile ilgili yaklaşık 100 Kitap, 150 Röportaj, 500 Döküman ve Devlet Arşivi Kayıtlarının 3 yıllık araştırılması sonucu gün ışığına çıkarıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.