İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

BES yeni Başkanı Arpalıklı: "Çok seslilikten yanayız"

BES yeni Başkanı Arpalıklı: "Çok seslilikten yanayız"

Lefkoşa Türk Belediyesi'nin durumu ile ilgili, çok seslilikten yana olduğunu, yönetim kurulundan çıkacak olan kararla çalışmalarını sürdüreceklerini söyleyen BES'in yeni Başkanı Arpalıklı, çözüm adına olayların üzerine gideceklerine vurgu yaptı.

Yayın Tarihi: 23/09/14 08:22
okuma süresi: 2 dak.
BES yeni Başkanı Arpalıklı: "Çok seslilikten yanayız"
A- A A+

Kıbrıs Postası - Deniz Abidin

BES'in eski Başkanı Savaş Bozat ile yönetim kurulu üyeleri bir süre önce istifa ettiği için olağanüstü genel kurul kararı alan sendikanın yapılan olağanüstü genel kurul toplantısında başkan seçilen Ulus Arpalıklı, Kıbrıs Postası'na açıklamalarda bulundu.Lefkoşa Türk Belediyesi'nin durumu ile ilgili, çok seslilikten yana olduğunu, yönetim kurulundan çıkacak olan kararla çalışmalarını sürdüreceklerini söyleyen Arpalıklı, çözüm adına olayların üzerine gideceklerine vurgu yaptı. Başkan Ulus Arpalıklı, "Bundan sonraki dönemde umarım her şey daha iyi olacak" dedi.

Arpalıklı: "Her şey daha iyi olacak"

Belediye Emekçileri Sendikası yeni başkanı Ulus Arpalıklı, Lefkoşa Türk Belediyesi'nde yaşanan sorunların çözümü için olayların üzerine gideceklerini söyledi. Arpalıklı, "İlerleyen dönemde her şey umarım ki daha iyi olacak" dedi.

Arpalıklı: "Savaş Bozat, genel kurula gelmedi"

Eski başkan Savaş Bozat'ınistifa gerekçesini henüz açıklamadığına değinen Ulus Arpalıklı, istifa gerekçesini halen daha bilmediğini bu nedenle de hiçbir öngörüsünün olmadığını söyledi. Arpalıklı, eski başkan Savaş Bozat'ın başkanlığı teslim etmesi gerekirken, genel kurula dahi gelmediğini ve kendisine ulaşamadığını belirtti.

BES Genel Sekreteri Mustafa Yalınkaya oldu

BES Başkanı Ulus Arpalıklı, dün yönetim kurulu olarak ilk kez toplandıklarını, toplantıda tüzük gereği genel sekreterliğe Mustafa Yalınkaya'nın, saymanlığa da Serkan Gölcük'ün seçildiğini açıkladı. Cumartesi günü yapılan BES Genel Kurulunda Denetleme Kuruluna Sevil Buba, Bilgen Anayasa, EcvetOrhon; Disiplin Kuruluna da Şebnem Dereli Özkibar, Ahmet Demiray ve Hüseyin Kaymaklılı seçildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.