İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Başbakan Yorgancıoğlu, Adana Valisi Büyük'ü kabul etti

Başbakan Yorgancıoğlu, Adana Valisi Büyük'ü kabul etti

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Adana Valisi ve Çukurova Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyük'ü kabul etti.

Yayın Tarihi: 23/09/14 13:40
okuma süresi: 1 dak.
Başbakan Yorgancıoğlu, Adana Valisi Büyük'ü kabul etti
A- A A+

Başbakanlık'tan yapılan açıklamaya göre, Büyük'e ziyaretinde, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça ve Çukurova Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan bir heyet eşlik etti.

Mustafa Büyük, kabulde yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti arasında imzalanan protokol çerçevesinde KKTC'ye 2014 yılında sağlanacak Mali Destek Kısmi Hibe Programları'nın tanıtılması amacıyla düzenlenecek basın toplantısına katılmak amacıyla ülkede bulunduğunu söyledi. Büyük, böylesi güzel bir vesileyle KKTC'yi ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ise Büyük'e yeni görevinde başarılar dilerken, kendilerini ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi ve teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.