İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Emekli Subaylar Derneği'nden Kurucu Rektör Dr. Suat İ. Günsel'e plaket

Emekli Subaylar Derneği'nden Kurucu Rektör Dr. Suat İ. Günsel'e plaket

Emekli Subaylar Derneği Başkan ve Yönetim kurulu Üyeleri, Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel'e eğitim ve sağlık alanındaki başarılarından dolayı ziyaret ederek plaket takdim ettiler.

Yayın Tarihi: 23/09/14 14:01
okuma süresi: 2 dak.
Emekli Subaylar Derneği'nden Kurucu Rektör Dr. Suat İ. Günsel'e plaket
A- A A+

Emekli Subaylar Derneği Başkanı Emekli Kurmay Yarbay Soyer Unku ve Yönetim Kurulu üyeleri ; Emekli Binbaşı Serhat Gürbüzeri, Emekli Binbaşı Abdullah Tuver, Emekli Yüzbaşı Halil İnsel, Emekli Albay Rüstem Atalay'dan oluşan heyet , Kurucu Rektör Dr. Günsel'i makamında ziyaret etti.

Emekli Subaylar Derneği Başkanı Emekli Kurmay Yarbay Soyer Unku , Dr. Suat Günsel'in Kıbrıs Türk halkının eğitim, kültür, edebiyat, Ekonomi ve tanıtımına büyük katkılar sağladığını ve bu katkıları Sağlık alanındaki çalışmalarıyla da perçinlediğini ve takdir edildiğini belirtti.

Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektör Dr. Suat İ. Günsel ise , bugün var olan Yakın Doğu Üniversitesi'nin Türk Silahlı Kuvvetleri ve Mücahitleri ile var olduğunu, Yakın Doğu Üniversitesi'nin varlığının neye borçlu olduğunun farkında oldukların vurguladı.

Dr. Günsel, Kıbrıs Türk Toplumu'nun ne bedeller ödeyerek burada olduğunun unutmaması gerektiğini söylerken, bunun hatırlatmanın ise toplumsal bir görev olduğunu ifade etti.

Yakın Doğu Üniversitesi olarak bu bilinçle çalışıldığının altını çizen Dr. Günsel, Yakın Doğu Üniversitesi'nin başarısının altında bu temelin yattığına dikkat çekti.

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nin sağlık alanındaki katkılarının ağırlıklı olarak konuşulduğu ziyarette, Emekli Subaylar Derneği Başkanı Emekli Kurmay Yarbay Soyer Unku Kurucu Rektör Dr. Günsel'e bir plaket takdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.