İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Erk: "Bakırcı'nın yerinde olsam yönetemeyeceğim yerde olmazdım"

Erk: "Bakırcı'nın yerinde olsam yönetemeyeceğim yerde olmazdım"

CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, Türkiye'den gelecek suyu ne bakanlığın ne de belediyelerin yönetemeyeceğini söyleyen Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı'ya yanıt verdi: "'Yönetemeyiz' diyen insanların yönetime gelmesi ülkemiz için felakettir... Sayın Bakırcı'nın yerinde olsam yönetmeyeceğim yerde olmazdım."

Yayın Tarihi: 29/09/14 10:42
okuma süresi: 2 dak.
Erk: "Bakırcı'nın yerinde olsam yönetemeyeceğim yerde olmazdım"
A- A A+
Kıbrıs Postası – Filiz Seyis

Ada TV'de Günaydın Ada programına katılan CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, Kuzey Kıbrıs'ta, Türkiye'den gelecek suyu yönetme kapasitesi olmadığını söyleyen Hamit Bakırcı'yı sert bir dille eleştirdi.

Erk: "Kaynağımız yok, biz bunu yönetemeyiz demek kabul edilemez"

Erk, "Hükümeti yönetmeye talip oluyorsunuz ama "suyu yönetemem" diyorsanız bu garip bir durumdur... Endişe maddi kaynaksa bu elbetteki ayarlanabilir... Kaynağımız yok biz bunu yönetemeyiz demek kabul edilemez... Başkaları bize güvenmese de biz kendimize güvenmeliyiz. Evet biz bu suyu yönetebiliriz!" dedi.

Erk: "'Yönetemeyiz' diyen insanların yönetime gelmesinin ülke açısından bir felaket"

"Yönetemeyiz" diyen insanların yönetime gelmesinin ülke açısından bir felaket olduğunu vurgulayan Erk, "Sayın Bakırcı'nın yerinde olsam yönetmeyeceğim yerde olmazdım ama bu bir tercih meselesi tabii... Biz bunu yapabiliriz, yönetebiliriz" ifadelerini kullandı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.