İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Yönlüer itham edilerek tutuklandı

Yönlüer itham edilerek tutuklandı

Gönyeli'de 18 Ocak 2012 tarihinde Ecevit Caddesi üzerinde Alkın Coşkun'un ölümüyle sonuçlanan kazada, Alkın Coşkun'un başının üzerinden KT341 plakalı aracı ile geçerek ölümüne sebebiyet verdiği gerekçesiyle sanık Keziban Yönlüer dün Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi'nde itham edildi.

Yayın Tarihi: 30/09/14 07:00
okuma süresi: 2 dak.
Yönlüer itham edilerek tutuklandı
A- A A+

Başkan Peri Hakkı, Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı ve Yargıç Alev Ulunay'dan oluşan Ağır Ceza Heyeti, sanık KezibanYönlüer'in 18 Ocak 2012 tarihinde meydana gelen ve Alkın Coşkun'un ölümüyle sonuçlanan kazada Yönlüer'i toplam 5 davadan itham etti.

"Tedbirsizlik ve ihmalkarlık sonucu ölüme sebebiyet verme, Dikkatsiz ve süratli araç kullanarak ölüme sebebiyet verme, Alkın Coşkun'un ölümüne sebebiyet verme, kazayı 24 saat içinde polise bildirmeme ve ruhsatsız araç kullanma" suçlarından itham edilen sanık KezibanYönlüer, ölüme sebebiyet verme davalarını kabul etmezken, ruhsatsız araç kullanma davalarını kabul etti.

Heyet Başkanı Peri Hakkı, sanık KezibanYönlüer'in davalarının duruşmalarının yapılması için davayı görüşülmek üzere 30 Eylül 2014 tarihine ertelerken, Yönlüer'in söz konusu tarihe kadar tutuklu kalmasına emir verdi.

KezibanYönlüer bugün yeniden Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi huzuruna çıkarılacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.