İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Motor soruşturması tamamlandı

Motor soruşturması tamamlandı

Gazimağusa'da geçtiğimiz gün Akyar Kara Giriş Kapısı yakınlarında askeri yasak bölgeyi ihlal ederek Güney Kıbrıs'ta Vrysoulles köyünden 1 araç ve 2 motosiklet çalan Hasan Akmergiz ile Ali Akçam aleyhine başlatılan soruşturma tamamlandı.

Yayın Tarihi: 30/09/14 07:00
okuma süresi: 2 dak.
Motor soruşturması tamamlandı
A- A A+

Soruşturma tamamlandı

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Gazimağusa Polis Müdürlüğü Adli Şube'de görevli polis memuru Emin Özbilen, zanlı Hasan Akmergiz ve Ali Akçam aleyhine 24 Eylül tarihinde başlatılan soruşturmanın tamamlandığını söyledi. Emin Özbilen, alınan 3 günlük tutukluluk süresi içerisinde birçok ifadenin alındığını belirtti. Soruşturmanın tamamlandığını kaydeden Özbilen, zanlı Hasan Akmergiz ve Ali Akçam'ın KKTC vatandaşı olduğunu ifade ederek zanlıların davalarında hazır bulunmalarını sağlamak adına mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmalarını talep etti.

Huzurundaki şahadeti ve zanlıların itirazı olmamasını dikkate alan Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğuları, zanlı Hasan Akmergiz ve Ali Akçam'ın ileride davalarında hazır bulunmasını sağlamak için yurt dışına çıkışını yasaklayarak, KKTC vatandaşı 2 kişinin 40'ar Bin TL'lik kefalet senedi imzalayarak serbest bırakılmalarına emir verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.