İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kamu-İş okullarda greve gidiyor!

Kamu-İş okullarda greve gidiyor!

Kamu-İş Genel Başkanı Sami Dilek, yayımladığı basın açıklaması ile okullarda greve gidileceğini açıkladı. Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 30/09/14 12:16
okuma süresi: 2 dak.
Kamu-İş okullarda greve gidiyor!
A- A A+

OKULLARDA GREV

Her yıl olduğu gibi bu yılda da, okullarımız hademesiz, öğretmensiz ders yılına başlamıştır.

Kamu – İş Milli Eğitim Bakanlığına bağlı, Genel Ortaöğretim, İlköğretim ve Mesleki Teknik Öğretim Dairesiyle yapmış olduğu çalışmalarda saptanan hademe eksikliklerinin giderileceği çeşitli safhalarda bizlere bildirilmiştir.

Ne acıdır ki bugüne kadar herhangi bir hademe istihdamına gidilmemiştir. Okullarımız, pisliğe, mikroplara, hijyen ortamından mahzun bir duruma itilmeyi tercih etmişlerdir.

Bu bakımdan Kamu – İş, Girne 23 Nisan İlkokulu, Lefkoşa Bülent Ecevit Anadolu Lisesi okullarında 1.10.2014(Çarşamba) tarihinde saat 08.00 – 15.30 arası uyarı grevi yapacaktır.

Gerek Milli Eğitim Bakanları, gerekse Hükümetin gerekli duyarlılığı göstererek hademe istihdamına gidilmemesi halinde, eylem ve grevler, tüm okullarımıza yaygınlaştırılacağı ve eylemin dozu artırılacağı, kamuoyu ve yetkililere duyurulur.

Sami DİLEK

(Genel Başkan)

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.