İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ Eczacılık Fakültesi 12. Türkiye Eczacılık Kongresi'nde temsil edildi

YDÜ Eczacılık Fakültesi 12. Türkiye Eczacılık Kongresi'nde temsil edildi

Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 12. Türkiye Eczacılık Kongresinde temsil edildi. 12. Türkiye Eczacılık Kongresi Ankara Congresium'da "Bilgi İlaçtır: Eczacılık mesleği için... Eczacılar için... Toplum için... Mesleki Birliktelik için..." teması ile gerçekleştirildi. Bilmek, bilmeyi bilmek ve neyi bilmediğini bilmek; hem toplum sağlığı için, hem mesleki gelişimimiz için hem mesleki stratejileri geliştirmede şeffaflık için anahtar kavramlardır. Bu nedenle 12. Türkiye Eczacılık Kongresinde hastaların sağlık okuryazarlığından kendi mesleki gelişimine kadar her konu tartışılarak, yeni sonuçlar ve yeni kararlar üretildi.

Yayın Tarihi: 30/09/14 13:27
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ Eczacılık Fakültesi 12. Türkiye Eczacılık Kongresi'nde temsil edildi
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, İki yılda bir yapılan Türkiye Eczacılık Kongreleri eczacıların, ilaç sanayicilerinin, kamunun, siyasetçilerin bir araya gelerek görüş alışverişi yaptığı, bilimsel ve sosyal programı ile son derece öğretici ve geliştirici, en geniş bilimsel platform olma işlevini üstleniyor.

Kongreye davetli konuşmacı olarak katılan Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, Kurucu Dekanı Prof. Dr. Rümeysa Demirdamar'ın yanı sıra, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Dudu Özkum, Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyelerinden Dr. İlker Gelişen, Uzm. Ecz. Mertoğan Soyalan, Ecz. Kemalettin Akalın, mezun (Uzm. Ecz. Halime Ceren Ateş, Uzm. Ecz. Ayşe Betül Çınar) Lisans (Mustafa Emrah Vicir, Uğur Yaşar Can, Talip Akpek, Sevin Çağay, Ali Burak Salman) ve Doktora (Uzm. Ecz. Laika Gökçekuş) öğrencileri ile kongrede temsil edildi.

Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rümeysa Demirdamar Kaliteli Sağlık Bilgisine Erişim konulu oturumda "Sağlık Profesyonelleri Arasında İşbirliği" başlıklı konuşmasını ve Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin mezuniyet projelerini 6 poster ile kongrede sundu. Alper Ziya Kahveci, Dudu Özkum, Rümeysa Demirdamar tarafından hazırlanan "Eczacılar için Yeterlilik Standartları – Competency Standarts for Pharmacist" başlıklı poster ise TEB tarafından 2. lik ödülü ile ödüllendirildi.

Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rümeysa Demirdamar yaptığı açıklamada Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nin eğitimde kaliteden asla ödün vermediğini, her zaman ilerlemek için tüm yenilikleri öğrencilerle birlikte takip ettiklerini, yeni projeler üreterek halkımıza paylaştıklarını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.