İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Et paraları kayıp!: Baba-Oğul teminatla serbest bırakıldı

Et paraları kayıp!: Baba-Oğul teminatla serbest bırakıldı

Cihangir'de Beyköy Et ve Et Ürünleri LTD. isimli iş yerinde kasap olarak çalışan baba-oğul Bin TL değerindeki 17.95 kg. ağırlığında et ürünlerini satarak parayı teslim etmedikleri iddiası ile tutuklandı. Mustafa Çakır ve Engin Çakır dün teminat talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarılarak teminata bağlandı.

Yayın Tarihi: 01/10/14 07:00
okuma süresi: 2 dak.
Et paraları kayıp!: Baba-Oğul teminatla serbest bırakıldı
A- A A+

Abbas ELMAS

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü'ne bağlı Değirmenlik Karakolu'nda görevli polis memuru Salih Akyürek, Cihangir'de 20-29 Eylül tarihleri arasında meydana gelen "hırsızlıkla" ilgili gözaltına alınan Mustafa Çakır ve Engin Çakır aleyhine başlatılan soruşturmanın tamamlandığını anlattı.

Mustafa Çakır ve Engin Çakır'ın KKTC'de çalışma izinli olarak kaldığını ifade eden polis memuru Salih Akyürek, zanlıların ileride davalarında hazır bulunmalarını sağlamak için uygun bir teminata bağlanmaları talebinde bulundu.

Huzurundaki şahadeti ve zanlıların itirazı olmamasını dikkate alan Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları, Mustafa ve Engin Çakır'ın ileride davalarında hazır bulunmasını sağlamak için yurt dışına çıkışını yasaklanmasına ve KKTC vatandaşı muteber birer kişinin 30 Bin TL'lik kefalet senedi imzalaması şartı ile tutuksuz yargılanmalarını emretti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.