İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Çetin Sadrazam davasında 'aile içi şiddeti' anlattı

Çetin Sadrazam davasında 'aile içi şiddeti' anlattı

Çetin Sadrazam davasının dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi'nde görüşülen PI duruşmasında Şükran Tekin'in kayın biraderi tanık 3 olarak kürsüye çıkarak Sadrazam ailesinde yaşanan ve tanık olduğu aile içi şiddetle ilgili bilgileri mahkemeye sundu. Dava yeni tanıkların dinlenmesi için 2 Ekim tarihine ertelendi.

Yayın Tarihi: 01/10/14 07:00
okuma süresi: 1 dak.
Çetin Sadrazam davasında 'aile içi şiddeti' anlattı
A- A A+

Lefkoşa Taşkınköy bölgesinde 13 Nisan 2011 tarihinde eşi Şükran Tekin Sadrazam'ı planlı olarak Lanette zehir ile zehirleyerek öldüren Çetin Sadrazam'ın Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ndeki PI duruşması devam ediyor. Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları huzurunda görüşülen PI duruşmasında maktül Şükran Tekin Sadrazam'ın kayın biraderi Mustafa Özüer tanık kürsüsüne çıtı. Özüer mahkemeye, Çetin Sadrazam'ın baldızı ile evli olduğu dönemde şahit olduğu aile içi şiddet olayları ile ilgili bilgileri mahkemeye aktardı.

Mahkeme Mustafa Özüer'in şahadetinden sonra yeni tanıkların dinelmesi duruşmayı 2 Ekim 2014 tarihine erteledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.