İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Kamu-İş okullarda grev yapıyor!

Kamu-İş okullarda grev yapıyor!

Kamu İşçileri Sendikası (Kamu-İş), hademe eksikliği olduğu gerekçesiyle, Girne'de 23 Nisan İlkokulu ile Lefkoşa'da Bülent Ecevit Anadolu Lisesi'nde bugün tam gün uyarı grevi gerçekleştiriyor. Kamu-İş Başkanı Dilek, grevle ilgili Bülent Ecevit Anadolu Lisesi'nde saat 10.00'da basın açıklaması yapacak.

Yayın Tarihi: 01/10/14 10:01
okuma süresi: 1 dak.
Kamu-İş okullarda grev yapıyor!
A- A A+

Kamu-İş Genel Başkanı Sami Dilek, dün yaptığı açıklamada, hademe eksikliğinden dolayı okullarda gerekli hijyen ortamının sağlanamayacağını belirtmiş ve her iki okulda da bugün 08.00-15.30 arası uyarı grevi yapılacağını açıklamıştı.

Dilek açıklamasında, bakanlık ve hükümetin gerekli duyarlılığı gösterip hademe istihdamına gitmemesi halinde, eylem ve grevlerin tüm okullara yaygınlaştırılacağı; eylemin dozunun artırılacağı uyarısı da yapmıştı.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.