İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Doğrudan gelir desteği ödemeleri için bir gün süreyle ek başvuru süresi verildi

Doğrudan gelir desteği ödemeleri için bir gün süreyle ek başvuru süresi verildi

Gıda, Tarım ve Enerji Bakanlığı, Doğrudan Gelir Desteği ödemeleri için tahıl, yem bitkileri, nadas, narenciye, zeytin, harup, badem, meyve ve patates üreticilerine bir gün süreyle "Ek" başvuru süresi verildiğini duyurdu.

Yayın Tarihi: 01/10/14 11:05
okuma süresi: 2 dak.
Doğrudan gelir desteği ödemeleri için bir gün süreyle ek başvuru süresi verildi
A- A A+
Bakanlıktan yapılan açıklamada 2013-2014 yılı "Doğrudan Gelir Desteği" için arazi beyanları Gıda Tarım ve Enerji Bakanlığı ve 'Genel Tarım Sigortası Fon Müdürlüğü'ne belirlenen tarihlerde yapıldığı belirtilerek, ancak gelen talepler ve yapılan kontrollerde bir kısım üreticinin, Genel Tarım Sigortası Fon Müdürlüğü'ne başvurularını yapmadıklarının saptandığı kaydedildi. Açıklamada söz konusu üreticilerin kayıtlarının oluşturularak Doğrudan Gelir Desteği ödemeleri alınmasında mağduriyet yaşamamaları amacıyla, 2 Ekim tarihinde tahıl, yem bitkileri, nadas, narenciye, zeytin, harup, badem, meyve ve patates üreticileri için "Ek" başvuru süresi açılmasına karar verildiği ifade edildi.

MEVCUT BAŞVURULAR İÇİN YENİDEN BAŞVURU GEREKMİYOR

Bakanlık açıklamasında, normal süreler içinde başvurusu yapılan alanlar için ayni alanlara yeniden yapılacak başvuruların dikkate alınmayacağı belirtilerek, normal süre içinde başvuru yapamayan üreticilerin hazırlanan Başvuru Formu'nu doldurarak Gıda Tarım ve Enerji Bakanlığı'na ve Genel Tarım Sigortası Fon'una başvuruda bulunabilecekleri kaydedildi. Gıda, Tarım ve Enerji Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 2014 yılı için Gıda Tarım ve Enerji Bakanlığı ve Genel Tarım Sigortası Fon Müdürlüğü'ne başvuru yapamayan üreticilerin başvuruları için üreticilerin beyan edilen alanlar için tapu, icar belgesi ve tahsis belgeleriyle birlikte müracaat etmeleri gerektiği vurgulandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.