İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Çavuşoğlu: "Eleştirilerimiz dikkate alınmadı"

Çavuşoğlu: "Eleştirilerimiz dikkate alınmadı"

Meclis Genel Kurulu'nun bugünkü toplantısında Cumhurbaşkanı'nca Meclis'e iade edilen "İskan, Topraklandırma ve Eşdeğer Mal (Değişiklik No:2) Yasası"nın görüşülmesine, kalınan yerden devam edildi. Yasa, oy çokluğu ile onaylandı.

Yayın Tarihi: 20/10/14 15:03
okuma süresi: 1 dak.
Çavuşoğlu: "Eleştirilerimiz dikkate alınmadı"
A- A A+

ÇAVUŞOĞLU: "ELEŞTİRİLERİMİZ DİKKATE ALINMADI"

Genel görüşme bağlamında ilk sözü alan UBP Milletvekili Nazım Çavuşoğlu, söz konusu yasaya yaptıkları eleştiriler dikkate alınmadığı için, yasanın Cumhurbaşkanı'nca iade edildiğini söyledi.

Çavuşoğlu, İskan Encümeni'nin, iskan konularının siyasetin pençesinden kurtulması için kurulduğunu belirterek, vatandaşın hakkının da bu yolla korunabileceğini kaydetti.

Nazım Çavuşoğlu, yasada öngörülen iskan düzenlemelerini ve yapılarını, siyasi baskıların etkisinde kalacağı gerekçesiyle eleştirdi.

"Yaptıkları uyarıları dikkate almayan bir vizyonun bundan sonra yapacaklarına destek vermelerinin beklenemeyeceğini" kaydeden Çavuşoğlu, yasanın bu şekliyle geçemeyeceğini belirtti.

Çavuşoğlu'nun konuşmasından sonra yasanın madde madde görüşülmesine geçildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.