İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

KTÖS'ün grevleri devam ediyor!

KTÖS'ün grevleri devam ediyor!

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası grevle ilgili açıklamalarda bulundu. Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 20/10/14 16:47
okuma süresi: 2 dak.
KTÖS'ün grevleri devam ediyor!
A- A A+

Sendikamızın; öğretmen eksikliğinin tamamlanması, Göç Yasası'ndan doğan eşitsiz ve adaletsiz durumun ortadan kaldırılması ve eğitimin herkes için eşit, demokratik ve parasız bir şekilde uygulanması için başlatmış olduğu uyarı grevleri, ailelerimizin desteği ile devam etmektedir.

Alasya İlkokulu, Alasya Vakıf Anaokulu, Alsancak İlkokulu, B. Fikri Karayel İlkokulu, Barış İlkokulu, Beyarmudu İlkokulu, Cihangir-Düzova İlkokulu, Çatalköy İlkokulu, Dipkarpaz İlkokulu, Gülenyüzler Anaokulu, Karşıyaka İlkokulu, Kumyalı İlkokulu, Lapta Anaokulu, Özgürlük İlkokulu, Paşaköy Eşref Bitlis İlkokulu, Portakal Çiçekleri Anaokulu, Serhatköy İlkokulu, Şht. Hüseyin Akil İlkokulu., Şht.Doğan Ahmet İlkokulu, Vadili İlkokulu, Yedidalga İlkokulu, Yedikonuk İlkokulu, Şht. Osman Ahmet İlkokulu, Şht. Hasan Cafer İlkokulu'nda 1'er; Büyükkonuk İlkokulu'nda 2'şer olmak üzere tüm öğretmen eksiklikleri Eğitim Bakanlığı tarafından hala daha tamamlanmamıştır. Öğretmen eksiklikleri giderilene kadar Gülenyüzler Anaokulu'nda 08:00-10:30 saatleri arasında devam etmekte olan uyarı grevi aynen sürdürülecektir.

Sorunların devamından değil çözümünden yana olan sendikamız, Milli Eğitim Bakanlığı ile görüşmelerine devam etmektedir. Ancak somut adım görmeden yani çocuklarımız öğretmenlerine kavuşmadan da okullardaki eylemlerimiz sona ermeyecektir.

Tüm Kamuoyuna Saygılarımızla

Şener Elcil

KTÖS Genel Sekreteri

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.