İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

SOS, çocuk istismarıyla sarsıldı

SOS, çocuk istismarıyla sarsıldı

Lefkoşa'da SOS Çocuk Köyü'nde hafta sonu 11 yaşındaki bir kız çocuğuna tacizde bulunduğu iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan Kurbani Üçok, dün Lefkoşa'da mahkeme huzurunda çıkarılarak hakkında soruşturma maksatlı 2 gün tutukluluk emri alındı.

Yayın Tarihi: 21/10/14 07:30
okuma süresi: 2 dak.
SOS, çocuk istismarıyla sarsıldı
A- A A+
Abbas ELMAS

Lefkoşa'da hafta sonu ortaya çıkan SOS Çocuk Köyü'nde meydana gelen 11 yaşındaki çocuğa cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla dün Lefkoşa'da mahkemeye çıkarılan zanlı Kurbani Üçok, tutuklandı.
Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü'ne bağlı Adli Şube'de görevli polis memuru Fuat Kurtulan, zanlı Kurbani Üçok'un "cinsel istismar" suçlaması ile önceki gün yapılan şikâyet üzerine tutuklandığını anlattı.

Fuat Kurtulan, 11 yaşındaki Z.İ'nin annesine konuyu bildirmesi üzerine olayın polise aktarıldığına dikkat çekerek, olayın oldukça ciddi ve araştırılması gerektiğini kaydetti. Kurtulan, olayla ilgili bir çok ifade alınması gerektiğini ve bölgedeki kamera kayıtlarının inceleneceğini belirterek, yürütülen polis soruşturmasının selameti açısından zanlının 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları, zanlının "Cinsel istismar" suçlaması ile tutuklandığını ve polisin bu yönde araştırma başlattığını belirterek, çocuk istismarının suçunun toplumda infial yarattığını ve son derece huzursuzluk yaratan bir olay olduğuna dikkat çekti.

İncelenmesi gereken kamera kayıtlarının ve alınması gereken ifadelerin olduğunu kaydeden Gökhan Asafoğulları, zanlı Kurbani Üçok'un hakkında başlatılan polis soruşturmasının salimen yürütülebilmesi maksadıyla 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını emretti.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.