İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Sınır kapısından av tüfeği ile geçerken tutuklandı

Sınır kapısından av tüfeği ile geçerken tutuklandı

Güney Kıbrıs'tan KKTC'ye av tüfeğiyle geçen bir kişi tutuklandı. Gazimağusa ve Karpaz bölgesinde kanunsuz avlanan iki kişi hakkında yasal işlem başlatıldı. Lefkoşa Sanayi Bölgesi'ndeki Yılmaz Mobilya'da dün gece çıkan yangın hasara yol açtı.

Yayın Tarihi: 21/10/14 14:15
okuma süresi: 2 dak.
Sınır kapısından av tüfeği ile geçerken tutuklandı
A- A A+

Güney Kıbrıs'tan KKTC'ye av tüfeğiyle geçen bir kişi tutuklandı.

Polis basın bültenine göre, dün saat 16.00 sıralarında Bostancı Kara Giriş Kapısı'nı kullanarak, KKTC'ye giriş yapan L.V.'nin (E-68) aracında polisin yaptığı kontrolde bir av tüfeğini tespit edildi.

Uyruğu belirtilmeyen zanlının tutuklandığı ve hakkında başlatılan soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

KANUNSUZ AVLANAN 2 KİŞİ HAKKINDA YASAL İŞLEM

Gazimağusa'da Meysan bölgesinde, Y.B.'nin (E-64), bir narenciye bahçesi içerisinde avlanması yasak pulya kuşu yakalayabilmek amacıyla ağ çektiği ve kanunsuz avlandığı tespit edildi.

S.B. (E-45) ise Adaçay ile Avtepe köyleri arasındaki ormanlık arazide yine ağ kurmak suretiyle, avlanması yasak yedi pulya kuşunu yakaladı.

Her iki zanlı hakkında, kanunsuz avlanma suçlamasıyla yasal işlem başlatıldı.

LEFKOŞA'DA YANGIN

Lefkoşa'da Sanayi Bölgesi'nde bulunan "Yılmaz Mobilya" isimli işyerinde dün akşam henüz tespit edilemeyen sebepten dolayı çıkan yangın hasarla sonuçlandı.

Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, mobilya işlerinde kullanılan dört makine, 170 kapı kasası, 250 kapı kasa pervazı, bir dolap tamamen; iki kapı ise kısmen yandı. Ayrıca iş yerine ait asma tavan, elektrik tesisatı ve çatıda bulunan çinkolar ısıdan zarar gördü.

Polisin yangınla ilgili soruşturması devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.