İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Dinçyürek: "Sivil toplumun hassasiyetleri ile, birlikte hareket edeceğiz"

Dinçyürek: "Sivil toplumun hassasiyetleri ile, birlikte hareket edeceğiz"

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek, çevre ile ilgili sorunları sadece Bakanlık ya da Devletin çözmesinin mümkün olmadığını belirterek sivil toplum ile ortak hassasiyetlerle birlikte hareket edeceklerini söyledi.

Yayın Tarihi: 21/10/14 14:51
okuma süresi: 2 dak.
Dinçyürek: "Sivil toplumun hassasiyetleri ile, birlikte hareket edeceğiz"
A- A A+

Bakan Dinçyürek, Zeynel Arslan Başkanlığındaki Alevi Kültür Merkezi Gazimağusa Şubesi heyetini kabul etti.

Dinçyürek kabuldeki konuşmasında, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek heyete teşekkür etti ve makamların geçici olduğunu, önemli olanın görevdeyken yapılan işler ve kurulan dostluklar olduğunu söyledi.

Merkeze, çevre konusundaki hassasiyeti nedeniyle teşekkür eden Dinçyürek, çevre ile ilgili sorunların sadece temizlik yapılarak çözülemeyeceğini, önce beyindeki kirliliği ortadan kaldırarak bir değişim yapılması gerektiğini vurguladı.

Dinçyürek, duyarlılıkla gelişecek bu değişimin mutlaka sokaktaki kirliliğe de olumlu yansıyasacığını söyleyerek, ancak bu şekilde daha verimli ve kalıcı işler yapılabileceğini ifade etti.

Sivil toplum örgütleri ile birlikte hareket ederek ortak hassasiyetler belirleyip projeler ortaya koymanın önemine vurgu yapan Bakan Dinçyürek, gelecek nesillere daha iyi bir çevre bırakma adına birlikte hareket edilmesi gerektiğini belirtti.

Dinçyürek şöyle devam etti:

"Bakanlıkların ve Devlet Dairelerinin bu tip sorunları tek başına çözme şansı yoktur. Hep birlikte hareket ederek ,önce kirletmeyerek, sonra da kirleneni temizleyerek bir yere varabiliriz.Atacağımız adımlarda Doğal yaşamın korunması öncelikli hedeflerimiz arasında olacaktır "

Dinçyürek, Merkezle ortak projelerde birlikte hareket etmek istediklerini söyledi.

Alevi Kültür Merkezi Gazimağusa Şube Başkanı Zeynel Arslan da Bakan Dinçyürek'e yeni görevinde başarılar dileyerek başladığı konuşmasında çevreye her zaman duyarlı olan bir sivil toplum kuruluşu olduklarını ifade etti.

Çevre konusunda oluşabilecek duyarlılığın artması gerektiğine vurgu yapan Arslan, bu konuda üzerine düşen görevleri yapmaya hazır olduklarını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.