İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Akansoy'dan Ticaret Odası'na: "Biraz vicdan!"

Akansoy'dan Ticaret Odası'na: "Biraz vicdan!"

CTP-BG Milletvekili Asım Akansoy facabook üzerinden Ticaret Odası'ndan yapılan özelleştirme yasası açıklamasını eleştirerek, "bir avuç insanımızı rahatlatmak adına atılan bu küçük adımı büyük ifadelerle, toplumu korkutarak öldürmeye çalışmak, buna bile tahammül edememek toplumsal varoluş yolu adına Ticaret Odasının samimiyet testinden geçmediğinin bir işareti olarak not edilecektir. Biraz vicdan!" ifadelerini kullandı.

Yayın Tarihi: 22/10/14 11:02
okuma süresi: 1 dak.
Akansoy'dan Ticaret Odası'na: "Biraz vicdan!"
A- A A+
Kıbrıs Postası - Sosyal Medya

Akansoy, Ticaret Odası'nın açıklamalarına atıfta bulunarak "Adaletsizlik ve eşitsizlik üzerinden sağlanacak bir ekonomik sürdürülebilirliğin kabul edilmesi asla mümkün değildir. Bunun çok net bir şekilde bir kenara yazılması gerekir. Buna her düzeyde karşı çıkıp alternatif üreteceğimizden de kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

İşte Akansoy'un paylaşımı:

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.