İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kanatlı: "Elimizdekilerin geliştirilmesi önemli"

Kanatlı: "Elimizdekilerin geliştirilmesi önemli"

Yeni Kıbrıs Partisi Yürütme Kurulu Sekreteri Murat Kanatlı, kişisel Sosyal Medya hesabından Ledra Palace'taki iki toplumlu toplantı ile ilgili olarak bir açıklama yayımladı.

Yayın Tarihi: 22/10/14 11:22
okuma süresi: 2 dak.
Kanatlı: "Elimizdekilerin geliştirilmesi önemli"
A- A A+

Kanatlı'nın açıklaması şöyle:

"Bugünkü gündem Ledra Palace toplantısı... İki toplumlu diyaloğa en çok ihtiyaç duyduğumuz bir zamanda, birçok siyasi parti temsilcileri Kıbrıs'ın her iki yanından saat 10:30'da ara bölgede Ledra Palace otelde YKP'nin evsahipliğinde Slovak Elçisinin koordinesinde bir araya gelip, Kıbrıs sorunun çözümü görüşmelerinde konuları, sorunları konuşacak...

Askıya alındı, yandı bitti kül oldu diyenlere duyurulur Ledra Palace toplantıları ne işe yarar, bişey yapmaz toplanıp dağılırsınız diyenler için de uygulamalı bir egzersiz olacak bugün...

Eğer bu toplantılar olmasa böylesi sorunlu bir dönemde hangi diyalog platformunda çeşitli partiler bir araya gelip görüş alışverişinde bulunacaktı? Elbette herşey istendiği çerçevede, istendiği ölçüde pratikte hayata geçmez ama ya 25 kusur yıldır süren bu diyalog olmasaydı, böylesi gergin günlerde siyasi partiler hangi çoklu ortamda bir araya gelebileceklerdi?

Daha iyisi mümkün oluncaya kadar, elimizdekilerin geliştirilmesi önemli... Ledra Palace toplantıları da böyle bişey..."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.