İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

17 yaşındaki çocuk hakkında yasal işlem

17 yaşındaki çocuk hakkında yasal işlem

Ekim ayı içerisinde Lefkoşa'da meydana gelen hırsızlık suçları ile ilgili olarak poliste tutuklu bulunan H.Ö.'nün (E-44) yapılan ileri sorgulamasında; 29. Eylül'de Hamitköy 'de faaliyet gösteren "Sismar" isimli marketten iki karton sigarayı çaldığı tespit edildi.

Yayın Tarihi: 22/10/14 16:04
okuma süresi: 1 dak.
17 yaşındaki çocuk hakkında yasal işlem
A- A A+

Bu arada, Korkuteli'nde E.A.'ya (E-37) ait evde, yatak altında muhafaza edilen, kayıtlı av tüfeği meçhul şahıs veya şahıslar tarafından çalındı.

E.A hakkında "silahı salimen muhafaza etmediği" için yasal işlem başlatıldı.

Serhatköy'de sakin Hasip Kurtarankartal 'a ait aracın torpido gözünde muhafaza edilen 5 bin Sterlin nakit para da çalındı.

Girne'de faaliyet gösteren "Starling 6" isimli iş yeri içerisinden, L.T.(K-17) tarafından muhtelif markalarda 12 adet çikolata ve 6 adet oje çalındı. L.T hakkında yasal işlem başlatıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.