İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

AKSA Elektrik Santrali'nde yangın: Santral devre dışı

AKSA Elektrik Santrali'nde yangın: Santral devre dışı

AKSA Enerji Üretim AŞ'ne ait Kalecik'teki sandrallerin tüm üniteleri devre dışı kaldı. Birçok bölgede elektirk kesintisi var.

Yayın Tarihi: 23/10/14 09:40
okuma süresi: 1 dak.
AKSA Elektrik Santrali'nde yangın: Santral devre dışı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Sosyal Medya

Elektrtik kesintisiyle ilgili olarak Türk-SEN Genel Başkan vekili Tuluy Kalyoncu yaptığı sosyal medya paylaşımında AKSA'nın Kalecikte'ki tüm ünitelerinin devre dışı kalığını ve Kıb-Tek'e ait ünitelerin devreye girmesiyle 1 buçuk saat içinde enerjisiz kalan tüm bölgelere elektik verileceğini açıkladı.

TAK'tan gelen açıklama ise şöyle:

AKSA Elektrik santralının bir ünitesinde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, santralın devre dışı kalmasına ve ülke genelinde elektrik kesintisine neden oldu.

TAK muhabirinin Kıb-Tek Müdürü Mehmet Salih Gürkan'dan aldığı bilgiye göre, Teknecik Elektrik Santralı'nın tam kapasite devrede olması nedeniyle kesintinin kısa süreli olması bekleniyor.

Gürkan, yangının kapsamı ve nedenleriyle ilgili çalışmaların sürdüğünü, daha sonra geniş açıklama yapılabileceğini de söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.