İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kanatlı: "Şov yapan vekil arkadaşlara saygılar"

Kanatlı: "Şov yapan vekil arkadaşlara saygılar"

Yeni Kıbrıs Partisi Yürütme Kurulu Üyesi Murat Kanatlı, kişisel Sosyal Medya hesabından bugün bir gazetede CTP-BG milletvekili Fazilet Özdenefe'nin yaptığı açıklama ile ilgili yorum yaptı. İşte o açıklama:

Yayın Tarihi: 23/10/14 10:51
okuma süresi: 2 dak.
Kanatlı: "Şov yapan vekil arkadaşlara saygılar"
A- A A+
Kıbrıs Postası - Sosyal Medya

"Tanıyalım, bilelim kim kimdir?

Mv Fazilet Özdenefe bugün yeniduzen gazetesinde askerlik yasası değişiklik ile ilgili "öneri mümkün olanın en iyisi" dedi... vicdani ret talebinin "siyasi şova" dönüştürüldüğünü söyledi...

Fazilet Özdenefe Anayasa Mahkemesi ve Güvenlik Kuvvetleri Yargıtay'ı kararındaki bu maddeyi nasıl açıklar merak ettik?

"59/2000 sayılı Askerlik Yasası'nın 4. maddesi de yurttaş olan her kişinin askerlik ödevini yapmakla yükümlü olduğunu ifade etmektedir. Polis ile ilgili bir düzenleme dışında, sadece Sağlık Yeteneği Tüzüğü'ne göre aklen veya bedenen askerliğe elverişli olmayanlar askerlikten muaf tutulur. Ne 59/2000 sayılı Askerlik Yasası'nda ne de başka bir yasada inançları askerlik hizmeti ile çatışanların, askerlik hizmetinden muaf tutulmalarına açık bir düzenleme vardır."

Üst mahkemeler ne diyor, Mv Fazilet Özdenefe ne diyor...

Askerin arkasına geçip militarist gereklilik, güvenlik vs şovları yapan vekil arkadaşlara saygılar"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.